Page 1 of 1

Site issue

Posted: Fri Jun 17, 2016 9:31 am
by winwave
Anybody else find the site is slow lately?

Re: Site issue

Posted: Fri Jun 17, 2016 9:39 am
by tpstulane
winwave wrote:Anybody else find the site is slow lately?
Not here.

Re: Site issue

Posted: Fri Jun 17, 2016 9:50 am
by winwave
Thanks. I have just had problems for the last week on various devices w/it being slow in loading and w/scrolling thru threads.

Re: Site issue

Posted: Fri Jun 17, 2016 10:00 am
by tpstulane
winwave wrote:Thanks. I have just had problems for the last week on various devices w/it being slow in loading and w/scrolling thru threads.
Ok.

Re: Site issue

Posted: Fri Jun 17, 2016 10:30 am
by DfromCT
I've had some issues lately where it loads an older page after waiting a minute or two. Then if I go out of the thread, hit refresh on the active topics page and go back into the thread the updated page loads. It's been happening for about a week or two now.

Re: Site issue

Posted: Fri Jun 17, 2016 10:33 am
by ajcalhoun
No problems here other than some horrible posters.

Re: Site issue

Posted: Fri Jun 17, 2016 4:33 pm
by NOLABigSteve
Just checked with the host and logged into the server. I see no issues on our end.

Re: Site issue

Posted: Fri Jun 17, 2016 5:21 pm
by winwave
Thanks Steve.

Re: Site issue

Posted: Sat Jun 18, 2016 10:31 am
by RobertM320
Is the site down, or is just no one posting? Its almost 11am on Saturday and nothing since last night? LOL

Re: Site issue

Posted: Sat Jun 18, 2016 10:33 am
by winwave
Summer doldrums.

Re: Site issue

Posted: Tue Jun 21, 2016 1:26 pm
by winwave
For the first time in two weeks the site is no longer slow and the certificate thing is not showing up anymore. Not sure if you did anything Steve but if you did thanks.

Re: Site issue

Posted: Mon Jan 09, 2017 6:41 am
by DfromCT
For some reason the site display is in a very large font, and I no longer see the header with options to navigate around the site, or go to my dashboard. I've tried rebooting, didn't help. Anyone else having similar problems? I don't have this problem anywhere else. It started yesterday.

Re: Site issue

Posted: Mon Jan 09, 2017 6:59 am
by RobertM320
Mine was fine all day yesterday, and its fine now as well. I was logged in most of yesterday.

Re: Site issue

Posted: Mon Jan 09, 2017 7:12 am
by dpm wave
The only problem I've noticed is the lack of posts related to winning.

Hopefully that will be fixed in a month or two.. ;)

Re: Site issue

Posted: Mon Jan 09, 2017 8:17 am
by tpstulane
DfromCT wrote:For some reason the site display is in a very large font, and I no longer see the header with options to navigate around the site, or go to my dashboard. I've tried rebooting, didn't help. Anyone else having similar problems? I don't have this problem anywhere else. It started yesterday.
Fine here. Try clearing your history and cookies.

Re: Site issue

Posted: Mon Jan 09, 2017 1:01 pm
by NOLABigSteve
DfromCT wrote:For some reason the site display is in a very large font, and I no longer see the header with options to navigate around the site, or go to my dashboard. I've tried rebooting, didn't help. Anyone else having similar problems? I don't have this problem anywhere else. It started yesterday.
Can you try a different browser and let me know what you see? This sounds browser/cache related. You can even try uninstalling the browser, then re-installing.

Re: Site issue

Posted: Mon Jan 09, 2017 3:30 pm
by DfromCT
NOLABigSteve wrote:
DfromCT wrote:For some reason the site display is in a very large font, and I no longer see the header with options to navigate around the site, or go to my dashboard. I've tried rebooting, didn't help. Anyone else having similar problems? I don't have this problem anywhere else. It started yesterday.
Can you try a different browser and let me know what you see? This sounds browser/cache related. You can even try uninstalling the browser, then re-installing.
Good call, Steve. I'm using Explorer and the site is back to normal (usually I use Chrome). I'll try uninstalling and re-installing Chrome. THANKS!

Re: Site issue

Posted: Mon Jan 09, 2017 3:46 pm
by DfromCT
Uninstalling and re-installing Chrome didn't fix the problem. It's definitely tied to my Chrome account, though, as the site was back to normal using Explorer (which I'll used when I come here.)

Re: Site issue

Posted: Sat Aug 25, 2018 4:12 am
by DfromCT
Good morning, Steve.

I still think the site is too white. The default font is a light grey against a bright white background. It's not easy on the eyes at all, and for most folks over 40, particularly those of us that stare at screens all day and are losing our great eyesight, it's tough to read. We need to make the default font much brighter and the background toned down a step or three.

Just my thoughts. I love what you've done with the site over the years, just not the changes that took place a couple of months ago.

ROLL WAVE!

Re: Site issue

Posted: Thu Sep 27, 2018 9:49 am
by NOLABigSteve
DfromCT wrote:
Sat Aug 25, 2018 4:12 am
Good morning, Steve.

I still think the site is too white. The default font is a light grey against a bright white background. It's not easy on the eyes at all, and for most folks over 40, particularly those of us that stare at screens all day and are losing our great eyesight, it's tough to read. We need to make the default font much brighter and the background toned down a step or three.

Just my thoughts. I love what you've done with the site over the years, just not the changes that took place a couple of months ago.

ROLL WAVE!
D, I'm just now seeing this. I've gone ahead and slightly increased the "font weight" of the thread text to make things stand out maybe just a little more. Changing the colors of this theme involves way too many tweaks. If there is no backlash, we can go ahead and keep the change. But I do want others' input and feedback.

Re: Site issue

Posted: Thu Sep 27, 2018 11:27 am
by DfromCT
Thanks, Steve.

Re: Site issue

Posted: Thu Sep 27, 2018 1:05 pm
by NOLABigSteve
DfromCT wrote:
Thu Sep 27, 2018 11:27 am
Thanks, Steve.
I’m not sure how much of a difference it made. I’ll play with it some more.