Steve-problems w/the site

winwave
Wild Pelican
Posts: 10896
Joined: Sat Jul 16, 2011 10:34 am
Status: Offline

Re: Steve-problems w/the site

Postby winwave » Sat Jan 09, 2016 10:10 pm

Keep your day job. If you have one.


It's the facilities stupid!

greenphantom
Swell
Posts: 1513
Joined: Sat Oct 15, 2011 10:38 pm
Status: Offline

Re: Steve-problems w/the site

Postby greenphantom » Sun Jan 10, 2016 8:09 am

I even tried on my mobile, but it was also immobile, taking 5.19 sec to download. Heard Willie tried out the site but saw the same things most of us see and moved on. Wish others would too. It's 2016.



winwave
Wild Pelican
Posts: 10896
Joined: Sat Jul 16, 2011 10:34 am
Status: Offline

Re: Steve-problems w/the site

Postby winwave » Sun Jan 10, 2016 9:32 am

You're right. It is time to move on. Wish some could let go of their deep hatred of a young man who left it all on the field .


It's the facilities stupid!

User avatar
NOLABigSteve
Riptide
Posts: 2966
Joined: Wed Dec 01, 2010 12:00 am
Location: New Orleans, LA
Contact:
Status: Offline

Re: Steve-problems w/the site

Postby NOLABigSteve » Mon Jan 11, 2016 10:31 am

Sorry guys, was out of pocket this weekend. The hosting company we are with has had some data center DDoS attacks the past month or so, and one of them finally hit our data center and affected us, and hundreds of thousands of other customers as well. All appears to be working fine now, but I will continue to monitor the health of the network. If I need to, I can failover the site to another data center. FYI, we are currently hosted out of Dallas.

https://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack


Roll Wave!
Tulane University c/o 2003
Football Defensive End '99, '00, '01, '02
2002 Hawaii Bowl Champions
School of Engineering (Computer Science)

winwave
Wild Pelican
Posts: 10896
Joined: Sat Jul 16, 2011 10:34 am
Status: Offline

Re: Steve-problems w/the site

Postby winwave » Mon Jan 11, 2016 12:26 pm

Thanks Steve.


It's the facilities stupid!

swampnik
High Tide
Posts: 320
Joined: Wed May 25, 2011 4:28 am
Location: Paris, France et NOLA
Status: Offline

Re: Steve-problems w/the site

Postby swampnik » Mon Jan 11, 2016 3:44 pm

Can't find the link to "start a new topic".??


nic, nic, nic, swamp!
-Jack N. (Easy Rider)

DrBox
Riptide
Posts: 3038
Joined: Fri Jul 01, 2011 11:49 am
Status: Offline

Re: Steve-problems w/the site

Postby DrBox » Mon Jan 11, 2016 3:59 pm

One problem I have, and it happens only when I access on I phone, is that when I try to open a thread, I often get hijacked to spam sites.



User avatar
tpstulane
Top of the WAVE
Posts: 16750
Joined: Thu Dec 02, 2010 11:56 pm
Status: Offline

Re: Steve-problems w/the site

Postby tpstulane » Mon Jan 11, 2016 4:10 pm

DrBox wrote:One problem I have, and it happens only when I access on I phone, is that when I try to open a thread, I often get hijacked to spam sites.

+1
I get that as well. "You just won a new IPhone click OK to get more information"
And you get hijacked because you have to click Ok first to get to do anything.


Stadiums get old, winning never does.
Tulane Class of 1981

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests